De Veluwe… Moeder dochter weekend… Deel 1 (mijn jeugd)

De Veluwe…  Moeder dochter weekend… Deel 1 (mijn jeugd)

Nog steeds vind ik het wel weer spannend. Eigenlijk hoef ik nooit met de auto op de snelweg te rijden en als we met zijn allen op pad gaan rijdt Remco of mijn moeder en navigeer ik. Prima rolverdeling 😁 Maar Mikayla en ik vertrokken na het avondeten met de auto naar Ermelo. Maanden hebben

Nog steeds vind ik het wel weer spannend. Eigenlijk hoef ik nooit met de auto op de snelweg te rijden en als we met zijn allen op pad gaan rijdt Remco of mijn moeder en navigeer ik. Prima rolverdeling 😁 Maar Mikayla en ik vertrokken na het avondeten met de auto naar Ermelo.

Maanden hebben we er weer naar uit gekeken. Remco en Giovan zijn op voetbalkamp en wij met zijn tweetjes naar het mooiste stukje van Nederland: De Veluwe!!! Om 21.30 uur kwamen we veilig aan op camping Klarenbeek in Ermelo. Met wel wat klamme handjes moet ik zeggen. Maar we hebben weer een overwinning!!! Ik moet er wel even bij vertellen dat ik altijd rij angst heb gehad door een ongeluk. Mijn vriendinnetje werd geschept waar ik bij was en is overleden. Toen zaten we nog op de basisschool. Dat ik mijn rijbewijs heb gehaald is een wonder. Ik kwam elke les jankend die auto uit van de spanning. Op mijn 18e keurig mijn papiertje gehaald in 1 keer en zo’n 13 jaar niet meer gereden tot 4 jaar terug. Toen ben ik weer begonnen, omdat ik wel moest met onze kinderen naar al hun sportactiviteiten….

Maar goed. Even terug naar leukere dingen. We slapen weer net als vorig jaar in blokhutje Koe. Een geweldig huisje met stapelbed, slaapbank, tafeltje en stoelen, keukenblokje (zonder kraan🤔), koelkast en kastje met servies. Voor het huisje een picknicktafel. Meer hebben we niet nodig!!! Het sanitairgebouw is super netjes en de douches zijn ruim. Mikayla krijgt een bandje waar ze onbeperkt de binnen en buiten speeltuin in mag.

We zijn natuurlijk niet zomaar in deze streek. Voor mij het mooiste deel van Nederland. Mijn ouders hebben op een camping in Voorthuizen gewoond. Bijna de eerste 4 jaar van mijn leven heb ik op de camping rondgescharreld. Tot ik naar school moest. Toen zijn ze terug verhuisd naar de Zaanstreek. Allebei mijn opa’s en oma’s hebben een stacaravan gehad in Voorthuizen en Putten. In de Zomer waren we zo’n beetje elke zaterdag wel in deze streek. Hele fijne herinneringen heb ik hier.

Vanaf mijn 9e jaar heb ik paard gereden en ben gestopt dat ik zwanger werd van onze geweldige tweeling. Mikayla zit nu al 3 jaar op paardrijden. Ze is ook echt een paardengek. En wat is nou leuker om samen onze hobby te delen. Vorig jaar hebben we dan ook onze eerste buitenrit hier in Ermelo samen gemaakt. En we gaan morgen weer. We kunnen niet wachten!!!

Dus voor nu. Slaap lekker en morgen hebben we weer nieuwe avonturen.

Dihclicks
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos