Gratis ijs!!!

Gratis ijs!!!

We wonen zelf in de zaanstreek maar vorig jaar zijn we een keer in Limmen gestopt om een ijsje te eten bij “Joey’s Onder Nul” en sindsdien rijden we regelmatig even naar Limmen om daar een ijsje te gaan eten. Het verhaal van Joey: De eerste keer dat we daar kwamen raakten we met Joey

We wonen zelf in de zaanstreek maar vorig jaar zijn we een keer in Limmen gestopt om een ijsje te eten bij “Joey’s Onder Nul” en sindsdien rijden we regelmatig even naar Limmen om daar een ijsje te gaan eten.

Het verhaal van Joey:

De eerste keer dat we daar kwamen raakten we met Joey (de eigenaar) aan de praat. Vol passie en met een stralende lach verteld hij dat hij pas deze salon is begonnen. Hij maakt al zijn ijs zelf en maakt ook steeds meer gezonder ijs op yoghurtbasis. Hij vindt het heerlijk om nieuwe smaken te creëren. Zo maakte hij vorig jaar Malibu-ijs. Dit was een groot succes! Zijn zusje helpt ook vaak mee in de salon verteld hij liefdevol. Aan de wand hangen verschillende foto’s van dieren met een ijsje. De meeste foto’s zijn gemaakt door zijn zusje. Aangezien het steeds drukker wordt springen zijn ouders nu ook regelmatig bij. Hij is supertrots op wat hij in zo’n korte periode heeft bereikt en dat straalt hij uit. “Het is toch tof om dit samen met je family te mogen doen!” zegt Joey.

Ontwikkeling Joey’s Onder Nul

Joey’s Onder Nul is nog vollop in ontwikkeling en daar werkt hij dan ook hard voor. Hij mag nu bakken ijs maken voor verschillende bedrijven en voetbalclubs. Hij heeft een hele leuke ijskar die je kan huren op feestjes en partijtjes. Joey vindt het leuk om zelf te komen scheppen als dit mogelijk is.

Ook in de salon zelf zijn er ontwikkelingen. Naast zijn bakjes of hoorntjes met keuze uit zijn heerlijk zelfgemaakte ijs zijn er ook verschillende ijscoupes te bestellen. En wil je een coupe met een ander smaakje maakt Joey gewoon een kunstwerk met andere smaakjes.

Een nieuw seizoen met bubbelwafels

1 april! Een van de koudste dagen dit jaar ging Joey’s Onder Nul weer open. En dat was geen grap!!! Dit kreeg ik door via zijn facebookpagina. En gisteren zijn we weer even naar Limmen toe gereden. Het eerste wat mij opviel was buiten een geschreven tekst met “nieuw bubbelwafels….” die wilde Remco ,mijn vriend, natuurlijk wel proeven. Joey vertelde dat dit concept uit Hongkong kwam en hij de eerste is die dit verkoopt. Hij maakt terplekke een heerlijke bubbelwafel. Verser kan niet. Deze wafel smeert hij in met bijvoorbeeld nutella. Dan gaat de wafel in een puntzak. Je mag zelf je ijs en toppings kiezen. De toppings bestaan uit fruit, nootjes, stukjes koek, chocola ect. Toefje slagroom erop en het is een waar kunstwerk! En lekkerrr!!! Hier een voorbeeld:

Ook zag ik op de balie voor eerst spaarkaarten staan. Een volle spaarkaart is 2 bollen ijs waard. Dus ik zeg bij het afrekenen dat het misschien wel leuk is om een keer een blog te schrijven en een volle spaarkaart te verloten onder de lezers. Joey reageerde zo enthousiast dat hij meteen 2 kaartjes volstempelden. En deze kaartjes mag ik verloten…

Yeahhh hoe leuk is dat!!!

Dus bij deze: wie wil deze 2 volle spaarkaarten nou niet?!! Deel deze blog, like mijn facebookpagina Dihclicks, like facebookpagina Joey’s Onder Nul, laat een reactie achter onder deze blog en maak kans!!!

Even lekker genieten buiten op het zonnige terras of binnen in de gezellige salon van Joey’s Onder Nul…

IJs met passie!!!

1 comment
Dihclicks
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

  • Saartje
    14 april 2018, 12:19

    Leuk geschreven deze blog… Ben zeker benieuwd naar zo’n lekker ijsje!! Xx

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos