Van fotomuur tot prikbord of scrapbook muur

Van fotomuur tot prikbord of scrapbook muur

Als je bij ons binnen komt is er aan het eind van de gang een muur waar je tegen aan kijkt voordat je de woonkamer binnen loopt. Deze muur is de eyecatcher van onze smalle gang! We hadden hier een fotocollage van gemaakt. Allemaal fotolijstjes opgehangen en alleen de foto’s kon ik wisselen. Wat ik

Als je bij ons binnen komt is er aan het eind van de gang een muur waar je tegen aan kijkt voordat je de woonkamer binnen loopt. Deze muur is de eyecatcher van onze smalle gang!

We hadden hier een fotocollage van gemaakt. Allemaal fotolijstjes opgehangen en alleen de foto’s kon ik wisselen.

Wat ik miste waren mooie teksten. Ik ben altijd bezig met lay-outs maken zoals op kaarten of met scrapbooken. Dit wilde ik ook op deze muur. Dus de fotocollage moest weg!

En belangrijker nog: de creaties op deze wand moet ik makkelijk kunnen veranderen!!!

Het wandje is hoog. Bijna 3 meter maar nog geen meter breedt. Ik heb via de website kurk24 een rol kurk besteld. Deze op maat gemaakt en met hulp op de wand geplakt met veel montagekit. Doordat we op onze muren spachtelpoets hebben valt de structuur van de kurk niet op.

Maar nu keek ik tegen zo’n lelijke bruine kurkwand aan. Mooi bruin is niet lelijk maar het is niks voor mij. Bij de Gamma verf gehaald en zo heb ik de wand geschilderd. De kurk hoef je niet voor te behandelen maar zuigt wel veel in. Je moet het dus minimaal 2x sausen. Dit doe je met een vachtroller.

Nu is mijn muur klaar om vol geprikt worden. De losse letters heb ik uit karton geknipt. En toen stond ik met mijn doosje punaises en de letters voor mijn mooi geschilderde prikbordwand en dacht: Ik wil die lelijke punaises helemaal niet zien! En zo ben ik de punaises achterop de letters gaan plakken.

Superleuk resultaat! Nu alleen nog meer foto’s toevoegen.

Dihclicks
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos