We are just ordinary people!! We zijn niet alleen succesvol als we op tv komen…

Ik ben helemaal niet zo’n tv kijker, maar muziekprogramma’s vind ik nog wel leuk. Ook al blijf ik er echt niet voor thuis. Een tijdje terug zaten we te zappen en we kwamen het programma It takes2 tegen. Toevallig de eerste aflevering van dit seizoen. Dionne Slagter deed mee. Voor mij toen meer bekend als

Ik ben helemaal niet zo’n tv kijker, maar muziekprogramma’s vind ik nog wel leuk. Ook al blijf ik er echt niet voor thuis. Een tijdje terug zaten we te zappen en we kwamen het programma It takes2 tegen. Toevallig de eerste aflevering van dit seizoen.

Dionne Slagter deed mee. Voor mij toen meer bekend als OnneDi. Een vlogster die mijn dochtertje van 9 jaar regelmatig volgt. Dat ze die aflevering haar aller eerste nummer zong “issues” dacht ik: “Wauw!!! Na haar optreden werd verteld dat ze haar eetstoornis heeft overwonnen. Ze zong haar eigen verhaal…

We bleven niet thuis voor dit programma in het weekend, maar ik heb haar optredens wel terug gekeken. Ja ik ben wel fan van haar geworden. Wat kan zij goed zingen en wat laat zij een mooie persoonlijkheid zien. Dit had ik in een berichtje gezet op Facebook.

Heel lief kreeg ik een berichtje van familie uit Woerden dat ik Dionne wel kon ontmoeten. Onze familie is de collega van haar moeder en Dionne zelf schijnt niet zo moeilijk te zijn. Toen dacht ik: “wauw dat zou gaaf zijn, maar die heeft het nu vast te druk door dit programma”. En dat was ook zo!

Paar weken later kreeg ik weer een mailtje uit Woerden dat er een meet and greet zou komen op de Kermis daar op woensdag. Ik ben meer geïnteresseerd in hoe ze haar “issues” heeft overwonnen en haar keuze om zo open erover te zijn en waarom ze meedoet aan It takes2. Ik zie mezelf nou niet staan als volwassen vrouw tussen allemaal gillende meiden die vragen om een handtekening en een foto. Dus ging ik gewoon weer met mijn dochtertje mee naar haar paardrijles op woensdagmiddag.

Op de dag van de finale van het programma It takes2 waren we ook weer niet thuis. Remco en ik waren heerlijk een nachtje met z’n tweetjes weg. Kids sliepen een nachtje bij oma. En ik moet zeggen, ik baalde wel een klein beetje dat ik deze finale miste.

Later heb ik haar optredens terug gekeken en wat heeft zij een groei mee gemaakt zeg! Na haar laatste optreden “We are just ordinary people” breekt ze. Alle spanningen van haar grote avontuur komen er even uit. En ik merk dat ikzelf ook een paar tranen wegveeg. Natuurlijk wint ze het programma. Terechte winnares!!!

Ondanks dat het liedje over de liefde gaat blijft deze titel de weken na het programma in mijn hoofd hangen. Waarom?!

Dionne straalt een bepaalde rust uit. Maar ook doorzettingsvermogen. Ze is een vechter. Net als AliB waar Remco en ik allebei fan van zijn. Vroeger een arme jongen van de straat, maar nu… Ok nog 1 laatste persoon: Floortje Dessing! Wat een topper zeg. In een documentaire verteld ze hoe hard ze heeft gewerkt om uiteindelijk haar reisprogramma te kunnen maken en wat ze er allemaal voor heeft moeten laten en ervoor heeft terug gekregen. In mijn ogen heeft deze vrouw echt al haar dromen achterna geleefd! Deze mensen hebben heel wat overwonnen in hun leven, maar zijn nu zo positief dat ze mij erg inspireren. Dit zijn voorbeelden van 3 hele succesvolle mensen.

Dat Dionne brak na haar laatste optreden zag ik de titel “We are just ordinary people” even helemaal los van het liedje. Ja lieve mensen deze 3 succesvolle mensen zijn ook maar ordinary people. Ondanks dat ze het gemaakt hebben op tv. Maar je hoeft niet alleen maar succesvol te zijn als je op tv komt.

Een aantal weken terug schreef ik mijn blog: Burn-out … 3,5 maand verder. Die 3,5 maand betekende voor mij de tijd dat ik die Burn-out aanvaarde na het verlies van mijn vader en er ook wat aan ging doen. Maar daarvoor zat ik natuurlijk al heel lang niet lekker in mijn vel. En al ben ik er nog steeds niet helemaal, het meeste heb ik overwonnen!

Verder ben ik er ook echt van overtuigd dat je niet vast hoeft te zitten. Doe wat je leuk vindt. Ik heb al 3 verschillende opleidingen en banen gehad na mijn middelbareschooltijd. Alle opleidingen en banen waren leuk en hebben mij gemaakt tot wie ik ben en wat ik allemaal kan. Tijdens mijn laatste opleiding was ik zwanger van onze prachtige tweeling. Dat ze geboren werden zat ik in de laatste fase. Ik moest mijn scriptie afronden. Zelfs de leraren hadden gewed dat ik na de geboorte van onze tweeling niet mijn opleiding zou afmaken. Maar natuurlijk zat ik gewoon tijdens mijn zwangerschapsverlof na een keizersnede al weer heel snel in de schoolbanken. Ik heb gewoon mijn opleiding afgemaakt!! En als er in de toekomst weer andere dingen op mijn pad zouden komen wat ik graag zou willen. Zou ik zo weer wat anders gaan doen mits het allemaal haalbaar is met mijn gezin!

Daarom heb ik je dit verhaal verteld:

We hebben allemaal issues die we moeten overwinnen. En iedereen is succesvol op zijn/haar eigen manier. We zijn allemaal maar just ordinary people! En we kunnen allemaal bereiken wat we willen. Als we er maar voor vechten en er hard voor willen werken!!! Laten we vooral trots zijn op onszelf. Wie we zijn!!!

Deze 3 mensen hebben Remco en mij erg geïnspireerd met hun persoonlijke verhalen. Wie zijn jou grote voorbeelden om in moeilijke tijden door te kunnen gaan en positief te kunnen blijven?

Dihclicks
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos